Без додаткової кількості цього вітаміну містянам буде кепсько

Мешканці міст мають додатково приймати вітаміни для підтримки здоров'я, стверджують дослідники. На їхню думку, містянам необхідно приймати вітаміни групи В.

Фото: infokava.comВисновок про користь вітамінів групи В для міських жителів було зроблено дослідниками з Колумбійського і Гарвардського університетів. В цьому вчені вбачають спосіб захистити здоров'я людей в умовах неблагополучної екологічної обстановки, характерною для міст, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Жителі міст мають приймати вітаміни групи В, щоб компенсувати шкоду, що наноситься організму забруднюючими речовинами, які насичують міське повітря», - констатували вони.

Думка вчених підкріплена даними дослідження, в рамках якого лікарі спостерігали за здоров'ям добровольців у віці від 18 до 60 років. Учасники були поділені на дві групи, в одній з яких отримували плацебо, а в іншій - вітамінні добавки, що містили 2,5 міліграма фолієвої кислоти, 50 міліграмів вітаміну B6 і 1 міліграм вітаміну B12.

Аналіз крові, який робили після того, як люди проводили час на вулиці зі жвавим рухом автотранспорту, показав: вживання вітамінів групи В зробило проби більш чистими – добровольці, що їх приймали, були краще захищені від негативних наслідків забруднення повітря. Нагадаємо, що ряд досліджень доводить наявність зв'язку між забрудненим повітрям міст та онкологією, а також хворобою Альцгеймера.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...