Без цього ж він нуль: "Отдать Крым для Путина – легче отдать Кремль", - Радзіховський

Крим - це єдине досягнення російського президента, як Альфа і Омега для його его, порівняв публіцист.

Крим для Путіна означає дуже багато. Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

Російський лідер Володимир Путін не буде повертати Крим Україні, бо приєднання півострова до Росії є його єдиним досягненням. Таку думку в ефірі програми "Особлива думка" на Эхо Москвы висловив російський журналіст, публіцист і вчений-психолог Леонід Радзіховський.

"Віддати Крим для Путіна - легше віддати Кремль. Тому що Крим - це все, це його єдине досягнення, це основа, це Альфа і Омега", - вважає журналіст.

За його словами, росіяни активно вітали анексію півострова.

"Донбас в Росії ніхто не хотів, а Крим хотіли всі. Я прекрасно пам'ятаю ці розмови ще в 90-і роки, коли водії таксі точно як в "Брате 2" ( "А за Севастополь ти мені окремо відповіси") говорили, що Хрущова негідника вбити мало за те, що він Крим віддав", - зазначив Радзіховський.

Він також підкреслив, що основні західні санкції щодо Росії були введені не за анексію півострова, а за агресію на південному сході України.

"За Крим ввели абсолютно символічні, нікчемні санкції: трьом чиновникам десятого рівня заборонили в Лондон їздити. Всі санкції пішли за Донбас, а потім за збитий "Боїнг", природно", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...