Безхатченко-герой з Манчестера (відео)

У соцмережах назвали героєм бездомного чоловіка, який допомагав пораненим покинути Манчестер Арену після події там вибуху.

Фото: єдність.інфоКореспондент ITN, партнера CNN, розпитав Стівена Джонса про події тієї трагічної ночі, повідомляють Патріоти України.

"Спочатку був вибух, я подумав, що це якийсь феєрверк, а потім стався великий вибух", - сказав він.

"Я просто відчув ударну хвилю, а потім всі почали кричати і бігти. Ми з другом теж побігли. Ми зрозуміли, що сталося, звідти виходили закривавлені жінки і діти", - розповів Джонс.

Поліція нічого не повідомила про деталі вибухового пристрою, але Джонс говорить, що бачив на тілах людей травми, нанесені цвяхами.

"Ми люди, у нас все ще є серце, у нас все ще є такий інстинкт, щоб допомогти людям, які потребують допомоги, і це те, що ми робимо. І, очевидно, коли ми бачимо таких дітей, стікали кров'ю і виривають цвяхи з рук ..." - сказав чоловік.

"Це були діти, багато закривавлених дітей, вони плакали і кричали. Якби я не допоміг і залишив їх, я б не зміг жити з самим собою", - зізнався Джонс.

Як повідомляється, одна жінка відкрила рахунок в благодійному фонді для нього.

Джонс сказав, що багато бездомних сплять в Манчестер Арені, де стався напад.

Його історія привернула увагу до зростаючої проблеми бездомних людей в Манчестері. Новообраний мер Манчестера, Енді Бернем, пообіцяв пожертвувати 15% своєї зарплати на допомогу бездомним.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...