Безсилі конвульсії путінського режиму: Кремль програв Україні - Голишев

Того, що хоче Кремль, ніколи не буде. Це вже жест відчаю, це вже борсання, пояснив аналітик.

Володимир Путін. Фото:www.unian.net

Найважливіша, принципова мета Кремля залишається незмінною з початку збройної агресії на Донбасі: ослаблення української влади в очах власних громадян і світової спільноти. Але основні загрози для української влади позаду, а Кремлю залишається "тріпатися" в безсилих "конвульсіях". Таку заяву в коментарі Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, інформують Патріоти України.

Відповідаючи на питання, в чому полягає мета Кремля щодо України на сьогоднішній день, він сказав: "Вона завжди одна і та ж. Найважливіша і принципова річ - хоч якось похитнути позиції українського керівництва - в очах міжнародних партнерів і всередині країни. Або, принаймні, створити видимість, що похитнулися позиції, щоб потім можна було до цього апелювати".

"Дуже потрібно створити видимість внутрішнього конфлікту, видимість того, що частина суспільства погано ставиться до свого керівництва, до президента Порошенка", - додав Голишев.

Разом з тим він підкреслив: нині реалізація цих цілей Кремля "практично неможлива". "Якщо порівнювати ситуацію весни-літа 2014 року або навіть лютий 2015 року, коли було Дебальцеве, коли був демарш з боку Коломойського - в порівнянні з цими дуже непростими часами зараз для української влади просто курортні умови", - запевнив блогер.

"Основні загрози та основні небезпеки позаду. З ними успішно вдалося впоратися, в першу чергу, президенту", - переконаний Голишев.

У цьому контексті він звернув увагу на той факт, що сьогодні українське суспільство "не таке довірливе і не настільки охоче безкоштовно працює на Кремль", як це було два роки тому. "Навіть в цьому аспекті Україна вже більш стійка", - підкреслив він.

Таким чином, "того, що хоче Кремль, ніколи не буде. Це вже жест відчаю, це вже борсання, це конвульсії. Все буде рухатися в тому напрямку, в якому має рухатися. Можливо, не так швидко, як хотілося б Україні, але набагато швидше, ніж хотілося б Кремлю", - заявив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...