"Безумству идиотов сказ": Реальна історія із соцмереж про окупанта Сергія Глінку - блогер

"Семья росла, а квартирный вопрос не решался. И решил Серега поехать на заработки на украинский Донбасс. Да не в шахту, а так - поохотиться на хохлов" - пише блогер.

Окупант і вбивця Сергій Глінка. Фото:Livejournal

Невигадану історію про життєвий шлях пересічного росіянина, який заради грошей став окупантом і вбивцею опублікував у своєму Livejournal блогер ixteac7, передають Патріоти України.

Жил себе такой в Сергиевом Посаде, что на Московщине Сережка Глинка. Жил не тужил, даже жену нашел. Которая родила ему троих детей.

Семья росла, а квартирный вопрос не решался.

И решил Серега поехать на заработки на украинский Донбасс. Да не в шахту, а так - поохотиться на хохлов.

Жена отпустила и морально поддерживала его со своей страничке.

Попал Серега в "Спарту", то ли за музыкальные способности или просто за веселый нрав и фамилию получил кликуху "Композитор"

Умел бравый хлопец ездить по ушам девчатам, рисуя свой геройский путь.

И выбрать композицию для фото. Не всякий додумается сделать селфи с пленными украинцами.

Не каждый выдержит - сделать портянки из синтетики. Интересно, долго лечил херой свои мозоли?

И тут, что-то пошло не так...

Да и жена резко как-то приуныла. Интересное дойдет до нее, что не укропы виноваты, а сам Серега, да и она, которая не удержала мужа.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...