Безвізовий режим з ЄС: Лещенко розповів про "аферу", яка насторожила Захід

Шанси, що Україні скасують візи до середини літа 2016 року, впали в рази через провал голосування в парламенті щодо законопроекту про електронні декларації для чиновників.

Ілюстрація:uapress.infoЄвропейський союз відсунув лібералізацію безвізового режиму з Україною після "афери" з голосуванням в парламенті щодо законопроекту про електронні декларації для чиновників. Про це 2 березня написав на своїй сторінці в Facebook нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, інформують Патріоти України.

За його словами, відповідальність за те, що трапилося несуть деякі депутати президентської фракції.

"Ось ціна афери з електронними деклараціями, реалізованої, на жаль, деякими депутатами від БПП. Україну відокремили від Грузії в процесі прийняття рішення про безвізовий режим. Шанси, що Україні скасують візи до середини літа 2016 року, впали в рази", - підкреслив Лещенко .

"Я пам'ятаю, як недавно президент Порошенко в присутності всієї фракції знищував мене і Мустафу Найєма за те, що ми розкрили змову навколо "недовідставки" Яценюка.

Тепер хотів би, щоб президент дав таку ж різку оцінку тим членам БПП, зусиллями яких країну позбавляють безвізового режиму. Ну а мовчання президента на адресу зрадників буде красномовніше від багатьох слів", - додав депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...