З архіву ПУ. "Брехун. Воно й не дивно... З водія вантажівки зроблять винного, а винен саме народний депутат": Мережа реагує на відео з ДТП Лещенка

Нардеп стверджує, що зупинився в дозволеному місці та включив "аварійки".

Авто нардепа після інциденту. Фото:соцмережі

Народний депутат України Сергій Лещенко у листопаді 2018 року потрапив в аварію на столичній Окружній дорозі. У певний момент політик зупинився на узбіччі, і незабаром в задню частину його авто влетіла вантажівка DAF. У мережі з'явилося відео, яке опублікував очевидець ДТП, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Facebook нардеп розповів, що ДТП сталася, коли він зупинився в дозволеному місці.

"Друзі, зі мною сталася ДТП. Зупинився на узбіччі траси в дозволеному місці, коли в мій автомобіль врізалася вантажівка. Я стояв на "аварійці". За словами патрульної поліції, яка прибула на місце події, моєї провини у трагедії немає. Зараз чекаємо слідчо-оперативну групу", - написав Лещенко.

Однак в мережі з'явилося відео, яке спростовує слова депутата.

У мережі відразу ж прокоментували відеоролик. "Брехун. Воно й не дивно", - написав користувач Facebook. У мережі впевнені, що винуватець ДТП - саме Лещенко.

"Зараз з водія вантажівки зроблять винного, а Лещенко не погано на цьому пропіариться, як водій можу сказати, що винен саме народний депутат", - коментують в мережі.

"Схоже з'явився новий мемас: "йа стаял на аварійє", "Слепошарый наверное поворот пролетел и стал тупить в правом ряду", «От же гам*юк», - обурюються користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...