З архіву ПУ. У Lufthansa відреагували на скандал навколо рекламного ролика про РФ з німецькими фанатами, знятого у Києві

У компанії пояснили, що відео вирішили знімати в Україні, а не в Росії з причин логістики, і це є звичною практикою на зйомках фільмів і рекламних роликів.

Фото:скрін відеоАвіакомпанія Lufthansa відмовилася від реклами, знятої до Чемпіонату світу з футболу 2018 року, який пройде в Росії. Кадри, на яких німецькі фанати нібито перебувають у Москві, знімали в Києві. Ролик знімали у київських районах Березняки і Русанівка, інформують Патріоти України.

"Із перших коментарів ми зрозуміли, що образили деяких користувачів у цьому випадку", – заявили в компанії 4 червня і вибачилися. Lufthansa видалила ролик зі своєї офіційної сторінки в Youtube і Facebook.

У компанії пояснили, що ролики вирішили знімати в Україні, а не в Росії, з причин логістики, і це є звичною практикою на зйомках фільмів і рекламних роликів. "Справа в тому, як глядачі уявляють собі це місце", – пояснили в компанії.

21-й Чемпіонат світу з футболу ФІФА запланований у Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року. Ігри пройдуть в Москві, Калінінграді, Санкт-Петербурзі, Нижньому Новгороді, Волгограді, Казані, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі і Єкатеринбурзі.

Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...