"Білорусі Росія відвела роль шниря" - Чубаров про те, чому Мінськ не може залишатися місцем переговорів щодо Донбасу

Під час засідання комітету Генасамблеї ООН Білорусь проголосувала проти резолюції про порушення прав людини в Криму російською окупаційною владою.

Рефат Чубаров. Фото:cidct.org.ua

Чубаров вважає, що Мінськ не може залишатися місцем проведення переговорів щодо Донбасу. Про це голова Меджлісу кримськотатарського народу повідомив на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Правда полягає в тому, що напередодні засідання (15 листопада 2016 року) третього комітету ООН Росія відвела Білорусі роль шниря, наточеного на зрив розгляду проекту резолюції про ситуацію з правами людини в окупованому РФ Криму", - йдеться у його повідомленні.

Чубаров наголосив, що вся відповідальність за цю роль Білорусі покладається на офіційну владу країни. Як повідомлялося раніше, на засіданні Третього комітету Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй, який фокусується на тематиці прав людини, була підтримана резолюція про порушення прав людини в Криму російською окупаційною владою, розгляд якої ініціювала Україна.

23 країни, серед яких Білорусь, Вірменія і Казахстан, голосували проти прийняття резолюції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...

Оце так: Швейцарські банки продовжують приймати від росіян перекази в рублях - джерело

вівторок, 7 травень 2024, 21:53

Попри на посилення Швейцарією правил банківського обслуговування громадян РФ, частина банків країни продовжує приймати з Росії великі перекази в рублях. Про це повідомляє Forbes із посиланням на свої джерела, передають Патріоти України. За словами одно...