Більше в рази: Слава Рабінович розповів про справжній розмір "багатств" Путіна

Фільм британської корпорації щодо статків російського президента є досить поверхневим, вважає фінансист.

Володимир Путін. Фото:24tv.ua

Російський фінансист Слава Рабінович розкритикував скандальний фільм ВВС "Таємні багатства Путіна", назвавши його занадто поверхневим. Про це він написав на сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

За словами Рабіновича, реальний обсяг статку Путіна складає більше 100 мільярдів доларів. "Вчерашний фильм ВВС очень краток и поверхностен. Например, несколько раз звучит цифра в 40 млрд долларов в активах и денежных средствах.

Эта оценка занижена раза в три. Отводится много времени на объяснение роли Путина в (теперь "бывшей") компании Тимченко под названием "Gunvor", которая на протяжении долгих лет, по приказу Путина, скальпировала весь нефтяной экспорт России.

Это ведь самое натуральное воровство в особо астрономических размерах. Хороший пример, но а что еще?", - пише фінансист.

Також Рабінович нагадав про компанію "Сургутнафтогаз" і її голову Володимира Богданова, які "повністю відсутні у стрічці новин протягом вже двох років, тому що гроші люблять тишу".

"Валютные денежные средства на счетах этой компании еще в 2014 году превысили ее капитализацию и сейчас исчисляются десятками миллиардов долларов. Всем известно, что компания контролируется Путиным и это его деньги.

Когда Билл Браудер попробовал это озвучить в 2005 году, его вышвырнули из страны, а его юриста Сергея Магнитского арестовали и убили в СИЗО после года издевательств. Потом их "судили" басманным правосудием, одного заочно, а другого посмертно, и дали девять лет.

Чтобы показать всем, что бывает с людьми, которые точно указывают на различные многочисленные кошельки Путина", -розповів він.

Кого теперь пойдет убивать Путин? Главу Минфина США, или главу британской ВВС?", - підсумував Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...