Хіти тижня. "На*уй? Как на*уй? Видимо, фрау послала плешивого куда подальше" - Рабінович про переговори Путіна і Меркель

Російський блогер вважає, що скандал навколо візиту президента РФ на весілля до Австрії - лише прикриття його невдалої зустрічі з канцлером Німеччини.

Путін і Меркель. Фото:1tv.mk

"Ведомости, *уедомости, шмедомости и другие серьезные издания, не говоря уже о желтой прессе и таблоидах нашей а*уенно необъятной Родины, обсуждают казачий хор и танцы Путина с этой фрау у нее на свадьбе. Мол, какой кросафчег, да и тост по-немецки (по бумажке) даже говорил." Про це у Facebook пише російський фінансист та блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України, продовжуючи:

И других тем, вроде как… и нет. Инфо-повод??? Зачем же он? Инфо-прикрытие. Инфо-прикрытие полного провала переговоров с Меркель.

Заявленные темы переговоров: Сирия, Украина, Северный Поток… А сколько еще было незаявленного… И три (!!!) часа переговоров.

Видимо вот эта другая фрау, которая фрау Меркель, послала плешивого куда подальше. Как в том анекдоте с матросом Железняком, пытавшимся дозвониться Ленину в Смольный. На*уй? Как на*уй???

Только в отличие от быстрого и смешного конца этого анекдота, у фрау «на*уй» было долго и нудно, а возможно даже, и больно", — написав він..

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...