Біси гніздяться у найбільшій святині України: Московська агентура преспокійно проводить агітацію у Києво-Печерській лаврі (фотофакти)

В українській столиці можна й досі безкоштовно отримати видання з антиукраїнською агітацією.

Києво-Печерська Лавра. Фото: inok.org.ua.

"Ехал сейчас в троллейбусе, чуть впереди бабка читает газету. Присмотрелся - а там полный набор: одесская хатынь, "днрлнр", американский кризис превращается в обвал, немцы с нами", - написав блогер bitter-onion у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Я вежливо поинтересовался, где можно такую купить. Бабка повернулась ко мне, посмотрела внимательно, и, сочтя меня благонадежным, предложила взять её бесплатно. Сказала, что их в Лавре раздают. За...бись, чо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...