Блага звістка: "Из-за "выборов" в Крыму Россию исключат из ПАСЕ", - Рабінович

Відомий російський фінансист вважає, що глава ЦВК РФ Елла Памфілова може стати фігурантом санкційних списків.

Слава Рабінович. Фото:sharkdodson.livejournal.com

Через проведення виборів в окупованому Криму Росію можуть виключити з Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), а глава ЦВК Елла Памфілова може стати фігурантом санкційних списків. Таку думку висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Когда объявят официальные и окончательные "итоги" т.н. "выборов", незаконно проведённых в аннексированном и оккупированном Крыму, с большой вероятностью произойдут две вещи.

1) Россию исключат из ПАСЕ. Это первое.

2) Э.А. Памфилову и нескольких других человек включат в санкционные списки ЕС и США. Это второе.

Я не говорю о том, что может случиться. Я говорю о том, что обязательно случится", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....