Блевать подано. На полный желудок не смотреть. Это гимн росбыдла. Рабский гимн - Фашик Донецький (відео)

Російська влада боїться протестів, тому урядовий комітет з питань молоді профінансував ролик, у якому "кремлівський півень" співає, що мітинг - це не "прикольно", бо можна отримати проблеми на свою *опу.

"Если кто не видел этот треш, то на полный желудок не смотреть. Это гимн росбыдла. Рабский гимн." Про це пише на своїй сторінці у Facebook блогер Adolf Donetskiy, відомий також як Фашик Донецький, передають Патріоти України, продовжуючи:

Эпичности видео добавляет то,что от эта *уйня снята на бюджетные бабки рыфы, ибо быдлоклип выпущен благодаря правительственному комитету по делам молодежи рыфы . Короче,есть рукожопы более рукожопые ,чем наше минни*уя.

Блевать подано так сказать. Такой е*аныйпозор не умудрилось снять даже наше минрукиизжопы.

Всем гусским, которым не хватает зряплаты, это видео нужно мазать сверху на хлеб. Жрите, но не обляпайтесь. Фу, с*ка. Рабы бл*дь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...