Блокада, якщо вона справжня, дає результати

"Улов" прикордонників і фіскалів

На КПВВ Майорськ у прикордонників і фіскалів вчора був солідний «улов»: 640 тисяч гривень і 10 мобілок: «... Їх намагались перевезти через лінію розмежування, як на в'їзд, так и на виїзд ...» Тобто, мова йде про дві машини в різні боки. Ймовірно, телефони везли в ДНР, значить, гроші в Україну, інформують Патріоти України.
Цікаво, що порушники попалися тільки тому, що прикордонникам їх поведінка здалася схвильованою, через що вони і провели поглиблену перевірку з обшуком.
Раніше на КПВВ Гнутове і Новотроїцьке силовики затримали 3 авто, які не змогли провезти в ДНР мобілки, планшети та стоматологічні імплантати загальною вартістю 100 тисяч гривень.
А в КПВВ Майорськ попався ще один нервовий водій - поглиблена перевірка виявила 31 мобілку з комплектуючими загальною вартістю 130 тисяч гривень, заховані ... ні, не в тайниках машини, на спині водія!
У КПВВ Мар'їнка затриманий водій віз до ДНР сигарети і медикаменти на 50 тисяч гривень ...
Начебто вищевказані затримання (за законом покладена конфіскація товарів і штрафи водіям) складно назвати дрібницею. У той же час майже такі ж вантажі, тільки в незрівнянно більших масштабах прикордонники (за даними самої ДПСУ) спокійнісінько і без жодних проблем пропустили в «республіки», не дивлячись на те, що там вони безкоштовно дістаються, в тому числі і терористам.
Наприклад, вантажівка «Людини в біді» і ще два від ООН з 6,2 тоннами електро-сантехнічного та медичного обладнання і медикаментами.
Або через той же КПВВ «Новотроїцьке» пройшли 12 фур Червоного Хреста з 233 тоннами продуктових і гігієнічних наборів і будматеріалами.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...