Блокада Криму дає вже свої приємні плоди, - політолог

Такими темпами окупанти скоро зрозуміють, що пора повертати півострів.

Початок енергетичної блокади Криму. Фото: соцмережі.

"Блокада дает уже свои приятные плоды. Не прошло и недели и россияне уже начинают приходить к правильной мысли об эвакуации с оккупированной территории", - написав український політолог Тарас Загородний на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Пока только тяжёлых больных, то есть с режимных объектов, которые как то обеспечиваются генераторами, что ну очень накладно. Скоро подойдут к мысли, что войска без украинской электроэнергии как-то сложно готовить для нападения на Украину. Ну, и содержание махины Черноморского флота в копеечку влетает.

Пора улепетывать в Новороссийск. Очень желательно забрать с собой всю "русскомировскую шоблу", которая мечтала умереть в России. Не смеем задерживать. Такими темпами оккупанты в Новому Году вполне созреют к трезвой мысли, что пора возвращать Крым взад. С контрибуцией.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...