"Были слезы и крики в открытое окно: "Хватит, успокойтесь", - волонтер з Маріуполя розповіла про реакцію своїх дітей на новорічні феєрверки

Після обстрілу пройшло майже три роки, але для того, щоб трохи заспокоїти дітей, знадобилося дві години.

Діти і досі не можуть забути жахи війни. Фото: соцмережі.

Діти, які пережили обстріли на Донбасі, під час новорічних феєрверків на мирній території пережили панічний жах. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила волонтер Лілія Українська з Маріуполя, передають Патріоти України.

«Я понимаю, что это моя личная проблема. Проблема нашей семьи. Дети, которые перенесли обстрел и знают, что такое война. На фото — реакция на фейерверки. На часах 00:31 -1 января. Были ещё и слезы и крики в открытое окно: «Хватит, успокойтесь». Вот такой сумбур вместе с радостью и подарками», — зазначила вона.

За її словами, після обстрілу пройшло майже три роки, але для того, щоб трохи заспокоїти дітей, знадобилося дві години. «Тридцать пять раз пришлось сказать, что это всего лишь фейерверк, и нам ничего не угрожает. Они все понимают, но все равно ложатся на пол при звуках, похожих на взрыв», — пише волонтерка.

.За її словами, канонада феєрверків тривала в Києві до ранку. «Кто-то писал пост, какое это счастье — смотреть на салют в праздник. Для меня счастье — когда дети не будут знать, что такое война! Под непрекращающуюся канонаду до утра было ощущение, что это только наша проблема и таких же контуженых, как мы. Людей, которых коснулась война. Война, которая не закончилась», — резюмувала вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​Генштаб показав удари ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 21:19

Генштаб оприлюднює кадрі ударів ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму, передають Патріоти України.«У ніч з 16 на 17 квітня Сили оборони України завдали ракетного удару та уразили визначені російські воєнні цілі на території тимчасово о...

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...