"Б*ндерівці вже набили оскому. Кремлю потрібен новий ворог" - Ейдман повідомив про нову проблему російської пропаганди

За словами соціолога, основний меседж внутрішньої кремлівської пропаганди - Росія перебуває в кільці ворогів, народ і влада повинні бути єдині.

Російській пропаганді потрібен "свіжий" ворог. Ілюстрація:Politinfo

Російські пропагандисти зіткнулися з серйозною проблемою - потрібен новий ворог, але таких немає. Про це на своїй сторінці в Facebook пише російський соціолог Ігор Ейдман, зазначають Патріоти України.

За його словами, основний меседж внутрішньої кремлівської пропаганди - Росія в кільці ворогів, народ і влада повинні бути єдині, всіх нас однаково ненавидять і хочуть знищити.

"Кремлівська пропагандистська машина працює на створення саме такої картини світу в свідомості росіян. Мета її - подальша консолідація населення навколо влади, яка позиціонує себе як єдиного захисника від шкідливих зовнішніх ворогів... Але для більшої ефективності потрібно періодично пред'являти населенню якихось реальних "ненависників Росії", які марять знищенням російського Мордора". А з цим проблема", - підкреслив Ейдман.

Він уточнив, що на Заході таких не знайти вдень з вогнем, а українські "бандерівці" давно у публіки оскому набили.

"Потрібен свіжачок. Причому добре б з числа росіян. Ненависть "зрадників" ще болючіше сприймається масовою свідомістю і ефективніше консолідує її навколо влади. На жаль, деякі чудові, чесні блогери і журналісти, самі того не усвідомлюючи, цілком добровільно грають цю роль", - зазначив соціолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...