Бойовики на Донбасі: "Виховальний момент" (відео)

У окупованій Макіівці терористи "виховують" місцевих за допомогою вогнепальної зброї та нецензурщини.

Як повідомляють "Патріоти України", мешканець окупованої Макіївки виклав у Мережу запис з мобільного телефону, з якого можна зрозуміти, що п'яні бойовики «ДНР» «виховують» громадян, застосовуючи вогнепальну зброю та ненормативну лексику.

На мікрорайоні Західна чули пізно увечері постріли, крики і звуки бійки. Там п'яний озброєний бойовик бив на вулиці якогось чоловіка, а якась жінка поряд голосно кричала і слізно прохала його зупинитися. На записі чутні постріл, мат і погрози відправити до окопів.На записи слышны звуки выстрела, мат и угрозы отправить в окопы.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...