Бойовики з банди "Сомалі" скаржаться, що Гіві катує та страчує своїх підлеглих: Сепаратистський блогер про нелегку долю "антифашистів"

Жорстоке ставлення ватажка терористів Михайла Толстих, фізичні покарання, неможливість піти - це реалії так званих "народних республік".

Ватажок терористів Гіві. Фото:www.unian.ua

Михайло Полинков, блогер, який воював на Донбасі за терористичну організацію "Донецька Народна Республіка", опублікував у своєму онлайн-щоденнику переписку з бойовиком батальйону "Сомалі",яким керує сумнозвісний терорист Гіві. З неї зрозуміло, що ватажки "ДНР" створили пекельні умови для своїх підлеглих. Жорстоке ставлення свого командира (Михайла Толстих), фізичні покарання, неможливість піти - це реалії так званих "народних республік". Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

"По его словам, Гиви казнит своих людей, которые чем-то перед ним провинились, а также не дает своим бойцам уволиться, фактически поставив их в рабское положение.

"Кто может нам помочь уволиться с нашего батальона? Нас здесь унижают и уничтожают физически. К кому не обращались, в МГБ, в прокуратуру, все не могут помочь. Ссылаются на то, что не хотят связываться с нашим комбатом. Мы ведь сами пришли, а мы здесь, как в тюрьме, условия контракта не соблюдаются. Мы уже по два года воюем, а будто в рабстве", - пожаловался боевик "Сомали".

По словам боевика, его контракт заканчивается 10 октября, но Гиви не собирается его отпускать. Тем, кто хочет уйти, он угрожает и арестовывает их.

"Боится, что батальон расформируют. Казнит своих же пацанов", - написав він.

У коментарях до посту Полинкова ці слова також підтверджують інші блогери, в тому числі бойовик з позивним "Червонець", який також воював.

"На этой неделе ОН старается держать себя в руках. Очень многие не хотят продлевать контракт, а в октябре приходит для трети время нового. И эта треть - самая боеспособная. Увольнительных стал больше давать, отпуска. Правда, люди всё равно бегут. Рукоприкладство процветает: хоть рядового, хоть зама. Других подробностей меня попросили не рассказывать", - пише терорист.

Сам же Полинков натякає, що знає набагато більше, ніж зазначено в оприлюдненому листуванні, в тому числі і про "самогубства" в "Сомалі", маючи на увазі, очевидно, не самогубства, а вбивства командиром своїх підлеглих.

Часто можна зустріти скарги на діючі в "Сомалі" порядки і на інших ресурсах.

"Например, батальон "Сомали" (вот уж как корабль назовешь) - не действуют ни контракт, ни законы, ни уставы. Куражится "герой всея ДНР", как ему нравится. Избивает ежедневно от рядовых до командиров рот (часто перед строем подчиненных). Попытка уволиться - избиение, подвал, опять строй.

Есть бойцы, которые полгода увольняются. Каждый месяц сбегает от 2 до 6 человек. Сейчас у многих контракт заканчивается, до 100 человек собираются уйти - истерики, срывания шевронов, беретов, наказания нарядами, "предатели, трусы". МГБ, Корпус знают о ситуации, рапортов на Гиви много там... Но по-прежнему бойцы "Сомали" - крепостные крестьяне", - скаржаться в коментарях.

"Ну ничего так атмосфера у ребят. Нелегка судьба антифашиста", - прокоментував журналіст і блогер Денис Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...