"Боксер" нічого сам не вирішує: Бутусов назвав, хто саме керує Києвом від імені Віталія Кличка

Роботою мера столиці, плануванням його зустрічей займається Вадим Столар.

Вадим Столар. Фото:Аргумент

Влада в Києві фактично передана сірому кардиналу КМДА Вадиму Столару. Таку думку висловив у Facebook журналіст, головний редактор Цензор.net Юрій Бутусов, інформують Патріоти України.

Вадим Столар - не публічна людина без посади. Однак саме він організовує роботу мера столиці, планує робочі зустрічі, впливає на рішення, що приймаються. "Віталій Кличко Києвом не керує, він виконує певні церемоніальні функції, відвідуючи деякі публічні заходи", - написав Бутусов.

На думку журналіста, в цьому криється причина багатьох міських проблем, до вирішення яких просто нікому немає діла. Наприклад, систематичне заставлення Стіни пам'яті загиблих Героїв на Михайлівській площі біотуалетами, сміттєвими баками і машинами.

"Це Столар планує і організовує робочий день мера, Столар повідомляє Кличкові, що і де він повинен робити. Зрозуміло, пріоритет мають питання фінансові, а така "дрібниця", як Стіна пам'яті на Михайлівській ні Кличка, ні Столара не турбують - вони там жодного разу не були, хоча це й центр міста.

Стіна пам'яті - це не контракти на забудову, це не поділ міського бюджету, тобто порожня трата часу для київського керівництва. Кличка не турбують проблеми, на яких не можна заробити і отримати фінансовий або політичний капітал, тому змусити його діяти можуть або відмашка Столара, або скандали, або системний тиск", - пише журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...