Боротися з бандитизмом на Донбасі треба було ще 20 років тому, - політолог

Ще коли Янукович був головою Донецької ОГА, у Слов'янську скоїли зухвале вбивство журналіста

Журналіст Александров. Фото: "Новое время"

Політолог Петро Олещук вважає, що боротися з бандитами на Донбасі треба було ще 20 років тому, та наводить як підтвердження цьому згадку про вбивство журналіста Александрова зі Слов'янська. Про це він пише у своєму блозі в соцмережі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Випадково натрапив та перечитав публікації щодо вбивства журналіста зі Слов'янська Александрова.
До голови завітала одна основна думка.
АТО явно запізнилася на 20 років.
20 років тому там справді ще можна було провести АТО. Або, щоб зрозуміліше, в радянських термінах - операцію по боротьбі з бандитизмом.
Оскільки не боролися з бандитизмом тоді - маємо війну тепер", - пише політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Коли Збройні Сили прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов ломанулись. У своїй звич...