Хіти тижня. Фото трупа виклали у соцмережі: На Львівщині підлітки на смерть забили ровесника-боржника

Підлітків допитали в присутності батьків і психолога. Вони розповіли, що побили знайомого за борг в 12 тисяч гривень, який той не зміг їм повернути.

У Жовківське районне управління поліції надійшла інформація про те, що в одній із соціальних мереж опублікована фотографія можливого вбивства людини, передають Патріоти України.

"Під час перевірки інформація підтвердилася: тіло 17-річного жителя сусіднього села з численними тілесними ушкодженнями було виявлено поліцейськими закопаним на території одного з домогосподарств Жовкви", - повідомили в ГУ Національної поліції Львівської області.

Правооохоронці встановили, що в ніч з 12 на 13 квітня в підвалі одного з житлових будинків хлопця жорстоко побили троє його знайомих - двоє місцевих підлітків 15 і 17 років, а також 17-річний хлопець, який проживає в одному з сіл району.
- Побачивши, що побитий хлопець не подає ознак життя, зловмисники винесли тіло з підвалу і закопали за будинком. При цьому вони сфотографували труп, а фото потім розмістили в соціальних мережах, - додали в Нацполіції.
Підлітків допитали в присутності батьків і психолога. Вони розповіли, що побили знайомого за борг в 12 тисяч гривень, який той не зміг їм повернути. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Ведеться слідство.

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...