З архіву ПУ. "Я тебе вб'ю, скотино!": На Львівщині мер міста вдарив кулаком в обличчя місцевого жителя (відео)

Голова Дрогобича заявив, що буде "карати" кожного, хто посміє його ображати.

Мер міста Дрогобича вдарив активіста кулаком в обличчя. Фото:скрін відео

У червні 2018 року мер Дрогобича на Львівщині Тарас Кучма під час сварки з одним з представників місцевої громади вдарив його в обличчя. Відео інциденту доступне для перегляду в мережі, зазначають Патріоти України.

Суперечка стосувався вивезення сміття з міста. У відповідь на звинувачення в свою адресу Кучма заявив, що його опонент "брехун і негідник". Той відреагував в дусі "сам такий". У відповідь мер ударив чоловіка кулаком в обличчя і заявив, що буде "карати" кожного, хто посміє його ображати.

Слід наголосити, що питання з вивезенням сміття є проблемним для Дрогобича. Напередодні місцеві жителі заблокували вивіз сміття на звалище біля селища Брониця в передмісті Дрогобича.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...