Борислав Береза про Сергія Лещенка: "Йому пора визначитися: або трусики натягти, або хрестик зняти"

Позицію представників Народного фронту у справі Мартиненка відомий політик кваліфікує як вияв корпоративної культури, а їхню недовіру до суду - трактує у дусі "Бачили очі що купували."


Нардеп Борислав Береза на форумі "УП" (forum.pravda.com.ua) виклав своє бачення ситуації в українському політикумі після затримання Миколи Мартиненка, повідомляють "Патріоти України".

Спочатку він говорить, що представникам фракції НФ не варто нарікати на суд. "Я не є залицяльником НФ і ми знаходимося в жорстких контрах, але я можу зрозуміти їх поведінку коли вони натовпом з депутатів і міністрів приходять підтримати свого однопартійця. У бізнесі це називається корпоративна культура. А НФ це аналог бізнес-корпорації. Я не підтримую їх мотиви, але розумію їх поведінку. А після їх криків про недовіру до українського суду рекомендую їм самим подумати, чому вони за три роки так нічого не поміняли в судовій системі, щоб виникла довіра? Може тому, що не думали, що самі можуть стати її жертвами", - зазначає народний депутат.

Потім, досить різко, Береза переходить до оцінки декотрих колишніх партнерів Мартиненка по коаліції від БПП, зокрема, Сергія Лещенка. " Для мене Віктор Чумак, Єгор Фірсов, Микола Томенко або Vladyslav Golub - принципові люди. Вони були не згодні з позицією фракцією і вони покинули її. А ось Сережа Лещенко... Йому пора визначитися: або трусики натягти, або хрестик зняти . Але для його бізнес-моделі це катастрофа. А для Сергія політика - це бізнес. І судячи з усього успішний. Тому він і далі отримуватиме замовлення, писатиме тексти, але не покине БПП. Nothing personal, just а business, так, Сергій? Адже саме так тобі простіше атакувати тих, на кого тобі вказують наймачі. Але хочеться тобі нагадати, що ти давно вже не журналіст, а нардеп. Є докази - йди до суду. Немає доказів, але є замовлення? Поважай закон. Не подобаються закони? Пиши свої. Ти ж нардеп. Або все ж журналіст-найманець? Визначся.", - радить відомому парламентському розслідувачу Борислав Береза.

...

...

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...