Боже! Царя храни! - "Придворний" кремлівський журналіст показав порцеляну з "імператором" Путіним (фотофакт)

Культ російського президента в РФ проявляється не лише в іконах та пам'ятниках.

Путіна увіковічнили в порцеляні. Фото: Twitter

Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смірнов показав порцелянову тарілку, на якій зображений російський президент Володимир Путін. Світлину Смірнов опублікував у своєму Twitter, інформують Патріоти України.

"Імператорська порцеляна "тепер виглядає так", - зазначив кремлівський журналіст. На зображенні, яке знаходиться на порцеляновій тарілці, президент РФ представлений в образі російського імператора.

Як відомо, в травні минулого року президенту Росії Володимиру Путіну в Санкт-Петербурзі поставили прижиттєвий бронзовий пам'ятник в образі римського імператора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не можемо відкрити вікна, задихаємося": В окупованому Маріуполі назріває екологічне лихо

субота, 20 квітень 2024, 19:16

Регулярні пориви каналізаційних стоків стали гострою проблемою в окупованому Маріуполі. Стічні води підтоплюють будинки містян, що з настанням тепла робить перебування у них нестерпним та загрожує розповсюдженням інфекцій. Про це повідомили у Маріуполь...

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...