Британські інженери переведуть залізничні дороги на сонячну енергію

Інженери з Імперського коледжу Лондона запропонували розмістити сонячні панелі уздовж залізничних колій і подавати отриману електрику напряму у систему руху потягів.

Ілюстрація: ЗМІ

Запуск потягів на сонячній енергії допоможе уникнути пікових навантажень на мережу. Також ніхто не буде використовувати резерви регіонів, де спостерігається дефіцит електрики, повідомляють Патріоти України. Видання "UAinfo" розповіло про подробиці проекту запуску потягів на сонячній енергії у Великобританії. Далі - мовою оригіналу.

“Профессор Тим Грин, один из авторов проекта, пояснил, что в Великобритании имеется много мест, в которых получить доступ к энергосети довольно сложно, зато можно легко и быстро расположить солнечные панели, разгрузив тем самым подстанции небольших населённых пунктов, испытывающих сложности с накоплением излишков электричества. Если же подавать добытую солнечную электроэнергию прямо в поезда, это позволит избежать дефицита электричества на местах, подавая на скоростные электропоезда добытую солнечную энергию.

Солнечные панели смогут вырабатывать достаточное для железных дорог сельской местности количество электроэнергии. Кроме того, подстанции за городом расположены вдоль железнодорожных линий примерно через каждые три километра. Рядом с ними очень удобно размещать солнечные панели.

Сейчас инженеры разбираются с некоторыми тонкостями и неизбежно возникающими вопросами, но надеются, что им смогут помочь специалисты компании, занимающейся обслуживанием линий электропередач на железных дорогах страны. Кроме того, проект вызвал живейший интерес «зелёных», которые так же предложили свою помощь.

Ожидается, что первый электропоезд, подпитываемый добытым солнечными панелями электричеством, будет запущен ещё до конца 2018 года”.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: