Було б більше користі: Журналіст з РФ запропонував замінити "главу" Криму на таксу

Розкрадання кримського бюджету стало цілком закономірним процесом, тому на місці Аксьонова Кримом могла б керувати і якась симпатична собака..

Аксьонова  в Криму запропонували замінити таксою. Ілюстрація:photo-day.ru

Відомий російський журналіст і телеведучий Олександр Невзоров назвав розкрадання бюджету Криму цілком закономірним процесом, запропонувавши замінити главу півострова Сергія Аксьонова на собаку. Про це Невзоров заявив в ефірі радіостанції Эхо Москвы, інформують Патріоти України.

"Там, що стосується грошей, Криму та Аксьонова, знаєте, є такий чудовий анекдот про сліпого в жіночій лазні. Коли раптом сліпий починає з якоюсь дамою дії відповідного характеру.

Дама обурюється, а сліпий каже: ой, а я й не бачив. Тут приблизно така ж ситуація, тому що це вже блиск. Коли розкрадання казни відбувається непомітно для самих розграбовувачів.

Коли вони, ось те, що називається, не відчувають важкості динаріїв, монет у своїх подолах, кишенях і руках. І дивуються - а куди ж воно все поділося", - зазначив журналіст.

"Насправді ситуація закономірна. Можливо, я розумію, це прозвучить дещо ризиковано, але все-таки на розгляд уряду, можливо, мало б сенс внести якусь симпатичну таксу і спробувати їй додати повноважень для управління Кримом", - додав Невзоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...