Був бакшиш, а став шиш: Єгиптяни більше не раді російським туристам у цьому мінливому світі

Звичку хизуватися тим, що вони - з "наддержави" росіяни ще не втратили, але гроші вже почали економити.

Російські туристи за кордоном. Фото: joxo.ru.

"Знаете, какая теперь главная черта русских, их серьезная структурная перемена? Русские за границей перестали сорить деньгами", - написав Володимир Співаковський на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

А то раньше пачки, сотки, я вас всех тут куплю... А теперь хамят, конечно, ещё сильно, но деньжатами своё жлобство не подкрепляют.

И европейцы им уже не так рады, как бывало раньше, и даже египтяне. Говорят: Был бакшиш, а стал шиш. Интересно, а что там такое в России произошло?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...