Битва за Донбас - вибори: Старший аналітик МЦПД про головну перемогу Порошенка над Путіним

Головною перемогою Києва є те, що основна дискусія точиться навколо того, чи прийме український парламент закон про вибори.

Ілюстрація:ukr.obozrevatel.com

Старший аналітик МЦПД Анатолій Октисюк заявив про головну перемогу України в питанні проведення виборів на окупованому Донбасі. Він зазначив, що зараз ніхто не обговорює технічних моментів проведення виборів, розуміючи, що прийняття українським парламентом закону про вибори - максимальна поступка, на яку піде Київ. Про це він розповів виданню Апостроф, інформують Патріоти України.

"Звільнення Надії Савченко дало підстави багатьом експертам припустити, що Путін буде готовий піти на поступки і по Донбасу. Однак ці припущення є передчасними, оскільки головний консенсус, що стосується питання проведення виборів на Донбасі між Заходом і Кремлем, поки не досягнутий", - стверджує аналітик.

За його словами, головною перемогою Києва є те, що основна дискусія точиться навколо того, чи прийме український парламент закон про вибори. "Навіть на експертному рівні ніхто не обговорює технічних моментів проведення виборів. І якщо українська сторона все-таки ухвалить нинішній варіант поправок, то західні партнери будуть сприймати ці заходи як максимальні поступки з боку Києва", - пише Октисюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...