Битва за єдину Європу: Брюссель та Москва напружено чекають перші результати, вони вже є

Курс фунта розглядають в якості головного індикатора очікувань щодо результатів референдуму з членства в ЄС. Протягом останніх шести місяців кампанії курс виріс на 0,7% – до 1,48 долара за фунт.

Фунт знає! Фото: www.maxiforex.ru.

Курс фунта стерлінгів продемонстрував на тлі референдуму щодо ЄС найвищий ріст за 2016 рік, інвестори прогнозують перемогу противників Brexit. Про це пише Европравда з посиланням на Reuters, таке зростання відбувається на тлі очікувань інвесторів, які припускають, що британці проголосують за збереження країни в Європейському Союзі, передають Патріоти України.

"Ринки – найкращий індикатор того, що відбувається, і вони кажуть, що Велика Британія залишиться. Ключовим є сильний стрибок курсу фунта", – цитує агенція Пітера Карділло, головного економіста Standard First Financial з Нью-Йорка.

Також повідомляється, що курс фунта розглядають в якості головного індикатора очікувань щодо результатів референдуму з членства в ЄС, протягом останніх шести місяців кампанії, курс виріс на 0,7% – до 1,48 долара за фунт.

Відзначимо, що опубліковане 23 червня опитування центру Ipsos MORI свідчить про перевагу прихильників членства Великої Британії в ЄС над його противниками. Згідно з опитуванням, проведеним у вівторок і середу (до 21.00 за місцевим часом), 52% британців виступили за те, щоб залишитися в ЄС, 48% респондентів висловилися за вихід з об'єднання.

Виборчі дільниці для голосування на референдумі щодо членство країни в ЄС розпочали роботу вранці, 23 червня. Для участі в референдумі зареєструвалася рекордна кількість осіб - майже 47 млн підданих. Згідно з даними ЗМІ, явка в першій половині дня була досить високою, на окремих дільницях спостерігалися черги. Голосування завершиться о 22:00 за місцевим часом, підсумки референдуму оголосять 24 червня. Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Камерон і лідер євроскептиків Найджел Фарадж виступили з фінальним закликом до співвітчизників в день референдуму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....