Скрепні маразми: В "Артеку" влаштували дитячий референдум (фото)

Під час референдуму відпочивальникам "Артеку" ще й показали виставку фотографій, де зображені ключові моменти анексії півострова.

У "Артеку" вирішили проводити "референдум" щороку. Ілюстрація: офіційний сайт табору.

У дитячому таборі "Артек", що в окупованому Криму, вирішили провести так званий "дитячий референдум", присвячений 5 річниці анексії півострова, передають Патріоти України.

На голосування винесли питання щодо оголошення 2020 року "Роком дитячої дипломатії". У референдумі взяли участь 3 тисячі артеківців, а також – 250 школярів із російської Республіки Башкортостан, які зараз відпочивають у Євпаторії. Про це інформують на сайті дитячого табору.

"Дитячий референдум – традиційний захід, яким "Артек" відзначає річницю кримського голосування 2014 року про возз'єднання півострова з Росією. Традицій в "Артеку" за 94 роки – дуже багато. Ми будемо зберігати і давні, і нові традиції", – йдеться у повідомленні.

Голосування для дітей провели на 4 дільницях, надрукували бюлетені, влаштували інформаційні стенди, кабінки та урни для голосування, організували лічильну комісію з-поміж дітей і вожатих.

За даними прес-служби, результати референдуму будуть оголошені 18 березня на "Артек-Арені" під час відкриття зміни. Після чого відповідне звернення передадуть президентові Росії Володимиру Путіну.

Торік в "Артеку" також провели дитячий референдум. У прес-службі табору додали, що щорічно після анексії півострова проводять "референдум", аби "відсвяткувати річницю кримського голосування 2014 року". Окрім цього, під час референдуму відпочивальникам "Артеку" ще й показали виставку фотографій, де зображені ключові моменти анексії півострова.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...