Час ватажків терористів скінчується: Чому росіяни пішли штурмом на Маріуполь, - публіцист (відео)

Бойовикам зрізали фінансування, в середньому на 50 відсотків. Виплати пенсій та допомог бойовикам і їх сім'ям взагалі відклали на невизначений термін.

Війна на Донбасі. Фото: Преса України

Отже, як і обіцяли ОБСЄ, російсько-терористичні війська пішли штурмом на Маріуполь. Ну як пішли, підігнали все, що було, до лінії розмежування з того, чого згідно Мінських угод бути не повинно, і лупанули, куди Бог на душу покладе. Так пише публіцист Андрій Булгаров, повідомляють Патріоти України з посиланням на ICTV, продовжуючи:

"В результаті, під Маріуполем гриміло знатно. Загострення на обличчя. Ось тільки чого?

Про те, що російські найманці під Маріуполем поводяться, як мавпи на складі боєприпасів, ми і так знали без всякого ОБСЄ. Тому відверта заява представника цієї організації про те, що Росія планує наступ на позиції ВСУ нікого особливо не здивувало. Здивувало інше - ОБСЄ, яке, як правило, нічого не бачить і нічого не чує, раптом прозріла. Правда і тут виявилося, що представник від ОБСЄ і не представник зовсім, а посол в цій конторі від США.

Це додало словам вагу, і викликало небувалий ажіотаж в українському політикумі. Ось, мовляв, ворог вже двигуни танків прогріває, а влада не мукає ні телитися, і агресора, судячи з усього, зупиняти не збирається. Прощай, як то кажуть, улюблений Маріуполь.

А тут ще дуже вчасно нагодилися інтерв'ю різних патріотів, типу, якщо Росія нападе, то ВСУ вмиється кров'ю. Чи треба говорити, що ці слова, як бальзам на серце кожного вірного путінця? Звичайно вони зраділи, чи не це визнання мощей Росії-матінки?

Але поки диванні русскоміровци радіють, ті, кому мізків вистачило на те, щоб взяти в руки автомат і піти мочити кропу, як-то не в захваті. Тому що, про яке штурмі Маріуполя взагалі мова, якщо грізним бійцям денееров і ленееров, образно кажучи, жерти нічого?

Виявляється, терористам зрізали фінансування, в середньому на 50 відсотків. Виплати пенсій та допомог бойовикам і їх сім'ям взагалі відклали на невизначений термін. Ну і щоб мало не здалося, грошова допомога сім'ям просто не буде виплачується, якщо терорист-годувальник загинув до 1 жовтня 2016 року.

Не минула ця скорботна чаша і жителів, які також харчуються з бюджетів "ЛДНР"-ов.

Як то кажуть, грошей немає, але ви тримайтеся, а шахтарям взагалі так прямо сказали, що вас очікують важкі часи, і треба затягнути паски. Де? Хіба шо на шиї!

А тут ще як на зло, в Росії-матінки, в самій її центральній газеті, яка взагалі ніколи не бреше, публікують статті, де так би мовити лідера так би мовити «ЛНР» Плотницького прямим текстом називають злодієм і корупціонером. Розкривають його схеми, і оголошують просто неймовірні суми, на які поправився і так не дуже худий лідер молодої республіки. Захарченко теж не забувають, то тут то там, виникають скандальчики, то з гуманітаркою, то з аптеками.

І служилий лднееровскій люд як би себе запитує: за що ж ми боролися, за що ж ми страждали, за що ми проливали нашу кров ?! Вони ж там жирують, вони ж там бенкетують ... ну і далі по тексту.

Ось тут-то замутити невелике, але переможний наступ на Маріуполь - саме воно. Головне, щоб все при справі були.

Звичайно, серед справжніх керівників російсько-терористичних військ поганих немає, щоб довіряти голодним бойовикам наступ, вони, дивись, ще вирішать, що на Донецьк з Луганськом наступати безпечніше, ніж лізти на наїжилися лав ЗСУ. Ось тому-то перед настанням, Росія закинула до 400 своїх досвідчених головорізів, в тому числі кадировцев. Причому, що для них поставлено великим пріоритетом: забезпечити наступ або в разі чого придушити голодний бунт, питання дуже цікавий.

Що собою являє загострення під Маріуполем, покаже час. Але не можна не відняти того факту, що інформаційно воно вигідно як терористам, так і ряду українським політичних сил. Що ж стосується лідерів так званих республік, схоже, їх час дійсно закінчується", - пише Булгаров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...