Чечня для Росії "протверезінням" не стала, а Донбас став ще небезпечнішим - Невзоров

Зараз на Донбасі вирощують кадри російського сепаратизму. І цей сепаратизм може бути перенесений на російський грунт з надзвичайною легкістю, впевнений російський публіцист.

Олександр Невзоров. Фото:www.fabians.ru

Війна в Чечні не стала “протверезінням” для Росії, а донбаський конфлікт ще більше небезпечний для неї.Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров в інтерв’ю, опублікованому на сайті руху Открытая Россия, зазначають Патріоти України.

"Гігантська, абсолютно розбалансована, деморалізована, брудна, убога, але досить монструозна і володіюча всіма засобами знищення "махіна" російської армії програє кільком тисячам бухгалтерів, гінекологів, пастухів. Вони роблять з цією махіною все, що хочуть. І тут повинно було настати протверезіння. Але воно не настало," – впевнений Невзоров.

"Зараз на Донбасі вирощують кадри сепаратизму. Причому російського сепаратизму. Ми знаємо, наскільки Росія сувора щодо будь-якого сепаратизму. Але все, що відбувається на Донбасі, і спроба це пропагувати, виправдовувати, пояснювати – це в чистому вигляді пропаганда сепаратизму. І цей сепаратизм може бути перенесений на російський грунт з надзвичайною легкістю" – сказав Невозоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...