"Чем ближе Мюллер подбирается к Трампу и его семье (их связям с Россией), тем выше Трамп поднимает ставки", - Пономар

Напевно, на ідею із шантажом президента США надихнув російський колега?

Трамп навчився шантажу у Путіна? Фото: Рейтерс.

"Лихорадка по Трампу. Чем ближе Мюллер подбирается к Трампу и членам его семьи (их связям с Россией), тем выше Трамп поднимает ставки. У него имеется второго выхода, кроме как поднимать ставки", - пише політолог Олег Пономар на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Он начал торговую войну с Европой. Он начал торговую войну с Канадой. Он устраивает шоу с Северной Кореей. Он высказался за возвращение России в Большую восьмерку (конечно, другие члены семерки этого не позволят).
Но, когда постоянно повышаешь ставки, - больнее будет вскрывать карты, если там не имеется выигрышной комбинации. Интересно - что на это скажут трамписты? Хитрый план?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...