Через пожежу набиті пасажирами вагони київського метро застрягли в тунелі (фотофакти)

​Потяги зупинилися між станціями столичного метрополітену Олімпійська і Льва Толстого.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Politeka.

У момент НП пасажири спробували зв’язатися з машиністом, але безуспішно. Через 10 хвилин після незапланованої зупинки машиніст повідомив, що через 3-5 хвилин поїзд поїде далі. Однак потяг простояв між станціями близько 15 хвилин. При цьому пасажири поводилися спокійно – без паніки.

Співробітник станції пл. Льва Товстого вже повідомила, що рух відновлено між станціями «Теремки-Майдан Незалежності». Зараз станції Контрактова та Поштова площа закриті на вхід і вихід. Крім того, кореспондент повідомляє, що стоїть “Оболонська” гілка метро, а по центру носяться “швидкі” і “пожежні”.

Додамо, в прес-службі метрополітену повідомили, затримка руху поїздів в сторону станції “Героїв Дніпра” сталася через задимлення на відрізку від станції метро “Контрактова площа” до станції “Тараса Шевченка”. Причина задимлення поки не з’ясована. За однією з версій, щось підпалили поруч з вентиляційними шахтами метро.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...