Дуже страшна смерть: У метро Москви загинув українець

Чоловік спіткнувся, втратив рівновагу і впав на жорсткий шлях під потяг, що прибував.
Станція метро "Тверська". Фото: Вікіпедія.

У суботу, 29 вересня, в Москві на станції метро "Тверська" загинув 39-річний громадянин України, передають Патріоти України.

Як повідомив "Интерфаксу" керівник прес-служби УВС на Московському метрополітені Олексій Мишляєв, НП сталася о 20:35. "Через власну необережність, стоячи на краю платформи, спіткнувся, втратив рівновагу і впав на жорсткий шлях під потяг, що прибував. Помітивши цю ситуацію, машиніст негайно застосував екстрене гальмування, але за інерцією поїзд наїхав на потерпілого", - розповів Мишляєв.

За його словами, поліцейські терміново викликали швидку, однак, приїхавши, ті лише констатували смерть чоловіка. Очевидці також підтвердили, що НП сталася через необережність самого пасажира. Зазначається, що інцидент призвів до збою в русі поїздів на центральній ділянці Замоскворецької лінії в південному напрямку.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...