Черговий ніж у спину: Слава Рабінович розповів про нову "перемогу" Путіна на шляху до Гааги

Навіть із заголовків у західних ЗМІ можна дійти висновку, що російському президенту не дуже допоможе перемога Дональда Трампа на виборах.

Навіть птахи знають! Ілюстрація: соцмережі.

Російський опозиційний блогер Слава Рабінович сьогодні, сімнадцятого листопада 2017 року, на своїй сторінці в Фейсбук розповів про черговий крах надій Кремля на послаблення міжнародного тиску, передають Патріоти України.

Так, Рабінович зауважив, що кілька днів тому у розмові з однією шанованою людиною почув фразу: «На жаль, Путін тепер (після обрання президентом Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа – ред.) не ближче до Гааги, а далі від неї». Блогер вирішив перевірити – чи дійсно це так? Наприклад, Рабінович наводить останні заголовки: «Міжнародний кримінальний суд визнав окупацію Криму Російською Федерацією», «Ключовий комітет ООН засудив окупацію Криму Росією», «Нижня палата Конгресу Сполучених Штатів прийняла рішення про встановлення санкцій щодо суб’єктів, які підтримують уряд Сирії, в тому числі – щодо Росії та Ірану», «Відбуваються переговори Барака Обами та лідерів ЄС щодо продовження антиросійських санкцій», «Сенатори Сполучених Штатів вимагають дати відповідь на втручання росіян у вибори» і тому подібні новини.

Блогер іронізує, що все це звучить не як перемога Трампа, а як повна і беззаперечна перемога Путіна. І це ж ще не згадано відповідальність за збитий МН-17. "Дійсно, все це чергова «перемога» Путіна на його шляху до Гааги", - підсумовує Рабинович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело