Чому Ганна Герман вважає себе "моральним авторитетом" і як довго це буде продовжуватися, - нардеп

Народний депутат Олександр Кірш висловив своє обурення через нахабність соратниці Януковича, яка знову почала з'являтися на телеекранах, щоб сіяти розбрат та лицемірити.

Ганна Герман. Скріншот.

Прямо зараз на телеканалі News One соратниця Януковича пані Герман віщає про те, як потрібно любити свою країну, якою чесною і безкорисливою повинна бути влада. Про це 27 серпня написав на своїй сторінці в Фейсбуці написав народний депутат України Олександр Кірш, передають Патріоти України.

"Порицания удостоились депутаты, получившие компенсацию за жильё в июле месяце. Хочу сказать, что я тоже получаю такую компенсацию, потому как в моей собственности нет никакой недвижимости в Киеве. Более того, поскольку у меня двухкомнатный номер в гостинице, я доплачиваю часть средств за гостиницу из своей зарплаты. Как доплачиваю и за проезд, потому что посещаю практически все заседания Комитета и Парламента, для чего приходится ездить в Киев еженедельно, а бюджет на проезд ограничен.

Я искренне удивляюсь, как в такой ситуации "моральным авторитетом", который выводит всех на чистую воду, может выступать госпожа Герман. А ещё хочу спросить, как долго это будет продолжаться?!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянск", УВ "Курск" та УВ "Белгород") створюється угрупування військ (УВ) "Север" - Костянтин Машовець

вівторок, 16 квітень 2024, 8:05

1. Після формування на базі військ (сил) Західного воєнного округу (ЗВО) двох інших округів - Московського та Ленінградського (МВО та ЛВО) продовжується перегрупування військ колишнього ЗВО... На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянс...

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...