Чому Путін відступив під Авдіівкою, - нардеп Денисенко

Це перемога всіх нас, які знову об'єдналися, щоб допомогти один одному.

Авдіївка - це Україна! Фото: соцмережі.

"Сьогодні, коли вперше за тиждень у місті з'явиться світло, багато хто не хоче навіть згадувати про те, що ще у вівторок всі були готові до евакуації мирного населення. Зараз серед зрадофілів модних трендом стало говорити про Путіна, який ніби то почав загравати з Заходом і навіть вивів частину російських військ з Донбасу. А також готовий міняти Захарченка і Плотницького", - пише Вадим Денисенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Перш за все треба зазначити - це чистої води нісенітниця. Ніхто війська не виводив, хіба на ротацію. А не далі як вчора вбили керівника міліції в «ЛНР», який був особистим ворогом Плотницького. Зрештою, саме формулювання «готовий поміняти ватажків ЛНР і ДНР» - це оксюморон. Ці два персонажі є маріонетками і міняти іх він може, хоч щодня.

Нинішнє затишшя в Авдіівці - це перш за все наша невелика перемога. Перемога військових, бо поки ні фіга росіяни не можуть зробити у промці. І це головна причина - наступ захлинувся. Це також перемога дипломатів, попри всі старання ОБСЄ показати вину обох сторін. Перемога мешканців міста, які не кинулися втікати, а мужньо перенесли ці кілька холоднющих днів. Зрештою, це перемога всіх нас, які знову об'єдналися, щоб допомогти один одному.

На жаль, це перемога локальна, а не загальна. І, зараз, важливо, щоб ніякі зрадофіли і просто агентура росіян не вкрала у всіх нас перемогу. Не почали жужати про доброго Путіна, про мир будь-якою ціною і іншу нісенітницю. І останнє, коли сьогодні рабиновичі будуть щось говорити з голубого екрана - не рефлексуйте, переключіться на інший канал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...