"Верните нам мир! Верните Украину!": У Горлівці жителі прогнали окупантів, що встановлювали міномети біля будинків

Люди спочатку звернулися до так званого «мера» Горлівки Івана Приходька, однак, той відповів, що не має до «армії» відношення.

Окупована Горлівка. Фото: УНІАН.

Жителі непідконтрольної Україні Горлівки в соцмережі пишуть, що в Микитівському району міста горлівчане прогнали членів НЗФ, які хотіли встановити мінометний розрахунок у дворах будинків, передають Патріоти України.

Як наголошується в соцмережі, люди намагалися прогнати «військових» і відразу ж звернулися до так званого «мера» Горлівки Івана Приходька, однак, той відповів, що не має до «армії» відношення і порадив звертатися до «командування».
Очевидці повідомляють: «18.03.19г. жители пос. Никитовка возле дома Кондратенко, 76, прогоняя членов НВФ кричали: „Убирайтесь вон т. и! Верните нам мир, прекратите беспредел, верните Украину!“ Жаль, но об этом не скажут в российских новостях!».

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...