"Чому саме Іркутськ?": Анті-Колорадос знайшов причину масштабних отруєнь лосьйоном «Глід» у цьому місті

В Іркутську всі прибуткові сфери на зразок вирубки лісу чи видобутку корисних копалин вже давно монополізовані китайцями і чомусь північними корейцями. Росіян на роботу вони не беруть.

Росіянам байдуже, що вони можуть померти через свій улюблений "Глід". Фото: 36on.ru.

Блогер Anti-colorados у дописі на порталі «Линия обороны» розповідає, чому саме стались масові отруєння в Іркутську, передають Патріоти України.

Нагадаємо, у російському місті Іркутськ сталось масове отруєння лосьйоном для ванни «Глід» - зараз кількість смертей з цих причин сягнула сімдесяти чотирьох осіб. У «напої» виявили метиловий спирт. Блогер, аналізуючи цей інцидент, зауважує, що у даному випадку «втрати» РФ рівняються кільком дням боїв за Пальміру чи Алеппо. Моніторинг соціальних мереж дає змогу зрозуміти причини такого масштабного зловживання спиртними напоями.

На думку блогера, цією причиною є безвихідь. Наприклад, в Іркутську, всі прибуткові сфери на зразок вирубки лісу чи видобутку корисних копалин вже давно монополізовані китайцями і чомусь північними корейцями. З огляду на те, що місцеві чиновники регулярно отримують від них «матеріальну підтримку», російські громадяни, які намагались з’ясувати «хто в домі хазяїн», дізнались, що саме вони господарями в Іркутську не є. Самі китайці на роботу росіян беруть рідко і неохоче, адже працюють останні за настроєм і не надто старанно. Відтак, місцевим лишається або їхати на заробітки до Москви, або подаватись в російську армію, або ж спиватись.

Саме тому вживання дешевих спиртовмісних речовин стало поголовним захопленням – наприклад, спочатку лосьйон «Глід» продавався у відділі косметики, а потім перебазувався у продовольчий. Після перших кількох десятків смертей правоохоронці провели показовий «рейд», під час якого вилучили шістнадцять тонн лосьйону. Проте, здається, всі ці заходи марні: ніщо не завадить одній частині населення виготовляти лосьйон «Ромашка» чи «Конвалія», а другій частину – вживати його, нехай навіть з летальними наслідками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...