Чому стояв лівий берег: Кияни перекрили Харківське шосе через відключення будинку від електроенергії

​Мешканці будинку на Харківському шосе у Дарницькому районі Києва вимушено протестували через відсутність електрики.

Деякі користувачі обурюються, що через протестуючих їм довелося стояти у пробці на Ленінградській площі дві години на 35 градусну спеку, передають Патріоти України.

Також у мережі публікують відео, на якому видно, що через блокування зупинили рух одразу кілька трамваїв.

Журналіст Андрій Лавренюк пише, що мешканці будинку по вулиці Харківське шосе, 17 а (Цей будинок будувала компанія пов'язана з «УКЗ-груп» арештованого Войцеховського) перекрили шосе і Ленінградську площу.

«Вимагають відновлення енергопостачання у свої квартири, яке відсутнє вже протягом трьох днів. Таким чином, мешканці будинку намагаються привернути увагу до своєї ситуації, яка виникла через сумнівний борг», - повідомили активісти ОСББ «Стародарницький».

Мешканці будинку закликають представників влади Дніпровського району і Києва втрутитися у ситуацію з метою негайного відновлення подачі електрики і подальшого комплексного вирішення проблеми.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...