Чому треба боротися за журналіста Аласанію, а не побиватися за шоуменом Шустером, - журналіст (відео)

Зураб і далі продовжуватиме реформу – перетворення державного телебачення і радіо на суспільне мовлення – оце проблема, а не те, що в іноземного шоумена забрали можливість заробляти на українцях і збиткуватися заразом.

Зураб Аласанія. Фото:soc-in.com

"Яка коротка людська пам'ять! Всі, хто зараз істерить за Шустера, забули цю сцену: часи Януковича, на "Інтері" Савік із випуска до випуска розкручує псевдоопозиціонера Ляшка – в одній з програм "неочікувано" з-за лаштунків виходить дружина Ляшка... сюрприз! а-ха-ха!!! а як вона подолала всі кордони охорони на телеканалі? Тодішній опозиції – справжній – не смішно, депутати встають, голосно обурюються, мовляв, не будемо статистами на цьому цирковому шоу, і йдуть геть." Про це пише у блозі Української правди журналістка Наталія Соколенко, інформують Патріоти України.

Шановне панство! Нічого не змінилося! Тепер він робить ван мапет-шоу по дві години для иншої пані, він може це робити для кого завгодно. Тільки бізнес – і нічого особистого, Шустер – це НЕ журналістика, Шустер не має жодного стосунку до цінності свободи слова.

Ще одна сцена. Весна 2010 року. В Києво-Могилянській академії зібралися 200 журналістів для створення руху "Стоп цензурі!" у відповідь на тиск Януковича на свободу слова. Шустера запрошували теж, він обіцяв прийти і не прийшов. (До слова инший ведучий політичного ток-шоу на ICTV Андрій Куликов прийшов і в подальшому брав участь у всіх наших акція – у поході до Адміністрації президента, в цілодобовому пікеті під МВС навесні 2013 року, а коли Шустер, Ткаченко та ще троє опинилися в Межигір'ї в Януковича, саме Куликов поставив питання Януковичеві про рух "Стоп цензурі!")

Можна тих сцен перелічувати і перелічувати. Але замість тисячі моїх слів, просто подивіться це відео, де Шустер сам розповідає Мустафі Найєму, як і з ким з Адміністрації Януковича він розкручував Ляшка і подібних, як сам називає себе не журналістом, а шоуменом.

Якщо серйозно, хто хоче повоювати за свободу слова, вступайте у боротьбу за Зураба Аласанію. Частину фракції БПП розвели як кошенят на сценарій усунення Аласанії з посади керівника Національної телекомпанії України (зараз призначає і знімає на цю посаду прем'єр).

Оця частина БПП руками недобитих комсомольців від журналістики – Національної спілки журналістів України (структура лишилася з радянських часів – дух таких структур точно описав Подерв'янський – "присвячується творчим спілкам" – почитайте), власне, хоче усунути Зураба з посади і призначити свою людину.

Дуже сподіваюсь, що новий прем'єр Володимир Гройсман не дасть себе використати у чужій грі. Зураб і далі продовжуватиме реформу – перетворення державного телебачення і радіо на суспільне мовлення – оце проблема, а не те, що в іншоземного шоумена забрали можливість заробляти на українцях і збиткуватися заразом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...