​Чубаров: Крим повернеться в Україну після розпаду Росії - і це обов'язково станеться

У ток-шоу Рефат Чубаров звернувся до українців з закликом - необхідно бути сильними, і тоді Крим знову буде в складі України.

Народний депутат України та лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив, що після розпаду Російської Федерації Кримський півострів повернеться до складу України, зазначають Патріоти України.

Також лідер Меджлісу додав, що сотні тисяч людей у Криму чекають повернення в Україну, і заради цього живуть. За словами Чубарова, патріоти в окупації повернуть Крим разом з тими, хто перебуває на материку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...