Чубаров підірвав мережі дописом про тварюк в Криму

Один з лідерів кримськотатарського народу не шкодував епітетів для окупантів та зрадників.

Рефат Чубаров. Фото:thekievtimes.ua

Глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров назвав "тварюками" всіх тих, віддав наказ про захоплення Криму, а також тих, хто зрадив присягу Україні і перейшов на бік окупаційної влади. Про це Чубаров написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Вибачте за мою експресивність, але по-іншому, ніж тварюки, я їх назвати не зможу ... Тварюки ті, хто, правлять Росією і дали наказ своїм військам вторгнутися в Україну, захопити Крим. Тварюки ті, хто, будучи військовослужбовцем, працівником прокуратури, співробітником СБУ зрадили присягу на вірність українському народові і перейшли на бік окупанта.

Тварюки ті з "кримчан", хто вчора запевняли нас, кримських татар, в своїх кращих сусідських почуттях, а сьогодні натовпом і зі зброєю в руках вриваються в наші будинки. Звичайно, лють переповнює, але не все нам під силу.

Поки що не під силу. але прийде час, коли всі ці "виконроби" і "гобліни", "няші-мяші" і "грицьки-борзописці", "донічі" і вся інша шваль, які переступили не тільки правові, а й людські норми, опиняться на одній лаві підсудних", - перерахував усіх прихильників Росії Чубаров.

Допис глави Меджлісу кримських татар став дуже популярний в мережі, набравши близько 800 лайків за всього лиш кілька годин після публікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 30 квітня. Якщо любите мед, сьогодні він особливо корисний

вівторок, 30 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем вшановує Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За старим стилем у цей день вшановують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта. Наші пращури у ці дні поралися з бджол...

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...