Чи буде двійник? Рабінович розповів про сценарій зміни влади в РФ після смерті Путіна

Двійник зможе замінити господаря Кремля лише на нетривалий час, наприклад, під час хвороби.

Путін. Фото:Радіо Свобода У разі серйозної хвороби першої особи Росії його тимчасово замінить двійник; в разі його смерті процедура зміни влади буде конституційною. Таку думку Обозревателю висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, як вчинить Кремль, якщо у першої особи буде серйозна проблема зі здоров'ям, він припустив: "Виставлять двійника на огляд народу, поки Путін отримує ін'єкції ботокса. Не вперше".

"Якщо перша особа помре, чи припускаєте ви, що країною може керувати двійник?" - поцікавилося видання. "У такому випадку хтось повинен взяти на себе відповідальність за такого роду фальсифікацію. Я не впевнений, що так просто прийняти таке рішення будь-кому. Така ситуація не могла б тривати нескінченно. Правда б все одно відкрилася, і це спричинило б колосальні наслідки", - відповів Рабінович.

У цьому контексті він підкреслив, що "в епоху повної інформаційної прозорості, з урахуванням колосальних можливостей використання та аналізу цієї інформації, це можна зробити тільки на якийсь нетривалий час".

На думку блогера, найбільш ймовірно, що в такому випадку Кремль буде діяти відповідно до Конституції країни: виконуючим обов'язки президента буде призначений прем'єр-міністр - Дмитро Медведєв. "Таким колись був Путін, коли Єльцин пішов у відставку". Одночасно будуть призначені позачергові вибори.

"А якщо щось трапиться з Медведєвим, то наступна на шляху до цього крісла - глава Ради Федерації Матвієнко", - розповів він.

"Зауважу: всі названі персонажі є державними посадовими злочинцями", - сказав Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...