Чи бути війні: Боровий озвучив плани Путіна щодо України

В Кремлі планують посилення бойових дій на українському напрямку, оскільки необхідно підтримувати росіян у стані "психологічної мобілізації проти зовнішнього ворога".

Путін агітує. Фото: соцмережі.

Президенту Росії Володимиру Путіну потрібна постійна війна, виходячи з цього, Кремль планує ескалацію конфлікту на Донбасі. Про це в інтерв'ю ЛІГА.net заявив російський опозиційний політик Костянтин Боровий. Новину передають Патріоти України.

За його словами, в Кремлі планують посилення на українському напрямку, оскільки необхідно підтримувати росіян у стані "психологічної мобілізації проти зовнішнього ворога, а в Сирії все це може швидко закінчитися". "Є інсайдерська інформація щодо концентрації озброєнь, появи в Донецьку російського спецназу. Це непряма інформація, звичайно, але все ж вона є", - заявив політик.

Боровий не ризикує робити прогнозів щодо ситуації на Донбасі, оскільки ситуація, що склалася, "малопередбачувана і розвивається спонтанно". "Путін - тактик, а не стратег. Він займається короткими перебіжками, використовуючи тактику дрібних провокацій. Адже він не професіонал у політиці і військовій справі. Наприклад, у Путіна немає глобальних цілей, є цілі локальні, тактичні", - вважає він.

"При всій любові до України, сама по собі вона не може бути глобальною метою. Це спочатку також планувалася як тактична мета. Глобальні цілі - це цілі, еквівалентні поняттю світового панування. Україна і, зокрема, Крим - тактичні цілі. Зрозуміло, що це все тимчасові досягнення, тимчасові цілі", - пояснив російський опозиціонер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...