"Чи повідомлять росіяни про справжню причину аварії?": Український політик поділився сумнівами щодо аварії Ту-154

Розвал літаків із технічних причин як правило починається не з носової частини і екіпаж має секунди, щоб повідомити про подію.

Євген Марчук. Фото: АСН.

"Чому росіяни нічого не повідомляють про останні слова екіпажу, загиблого ТУ-154? Адже пропав з радарів це одне, а відсутність зв"язку з екіпажем літака це зовсім інше. Тим більше, все відбувалося зовсім близько від аеропорту і всього через півтори-дві хвилин після злету", - написав український політик Євген Марчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Якщо зв"язок з екіпажем пропав одночасно з пропаданням літака із радарів, то це може означати, що весь екіпаж (8 чоловік) загинув одночасно і моментально. А це може означати, що відбувся вибух в чи близько до носової частини літака і весь екіпаж загинув раптово, або літак раптово розвалився і розгерметизувався з якихось іншіх причин.

Але розвал таких літаків із технічних причин як правило починається не з носової частини і екіпаж має секунди, щоб повідомити про подію. Тим більше за півтори хвилини від злету ТУ-154 навряд чи набрав уже крейсерську швидкість і висоту.

До того ж, як повідомляють, він мав ще зробити невеликий розворот і тільки тоді зайняти свій ешелон на визначеній висоті. Так звані чорні ящики (в дійсності вони червоні) росіяни знайдуть швидко. Один із них пише всі переговори екіпажу між собою і з землею, а другий фіксує дуже багато технічних параметрів літака на протязі всього польоту.

Ці "ящики" подають імпульсні сигнали на протязі 30 днів і відповідні пошукові прилади "чують" і "бачать" їх навіть із морської глибини до 1 кілометра. А на місці катастрофи глибина моря 70 метрів. Але чи повідомлять росіяни про істинну причину аварії - побачимо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...