Чи виявиться вітчизняний політикум достатньо зрілим? Без участі нашого керівництва Трамп Україну не здасть, - політолог

Будь-яка "здача" може бути ефективно та швидко проведена лише за участі українського керівництва.

Дональд Трамп може "здати" Україну тільки за допомогою українців. Фото: Трайдент.

"Пішла чергова хвиля "Трамп-здасть" - зрада, та "Конгрес-не-дасть" - перемога. Обидві версії, як на мене, далекі від дійсності", - пише Петро Олещук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

От як ви собі уявляєте "здачу України Трампом"? Типу, вони зберуться з Путіним, будуть ніч розмовляти, а з ранку вийдуть до преси, і президент Сполучених Штатів Америки скаже: "Я вирішив здати Україну". І буде огидно реготати - як Доктор Зло з фільмів про Остіна Пауерса.

Ну не буде так. Власне, будь-яка "здача" може бути ефективно та швидко проведена лише за участі українського керівництва. Якщо українське керівництво упреться - можна буде підключати "друзів України" в усіх гілках американської влади.

А якщо - ні? Згадайте "Мінські домовленості" і уявіть собі їх черговий раунд, після якого наш шановний президент скаже, що "ми досягли беспрецедентного прогресу, і я гарантую, що до кінця року російських військ в Україні не буде". Це дозволить зняти всі антиросійські санкції "без шуму та пилу", спираючись на оцей от "феноменальний прогрес". Якщо завтра вам будуть розказувати, що "ми досягли переможних домовленостей" - от це воно і буде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...